Mijn juf op de kleuterschool wist het al, als er ergens onenigheid was tussen kinderen, dan moest je Nelleke ertussen zetten, dan was het conflict snel uit de wereld.

Bemiddelen en verbinden zaten er al vroeg in bij mij. Deze begrippen zijn ons thuis met de paplepel ingegoten. Geen wonder, dat ze als een rode draad door mijn leven lopen. Tijdens mijn bijna 25-jarige carrière in het onderwijs als docent, leerlingbegeleider, teamleider en coach, waren zorg voor leerlingen en het coachen van leerkrachten belangrijke pijlers.

Toch werd ik nieuwsgierig naar een nieuwe horizon. Daarom besloot ik de 4-jarige opleiding tot Integratief kinder- en jongerentherapeut te volgen aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Hier ben ik ook opgeleid tot EMDR -therapeut. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd hypnotherapeut.

Sinds 2014 werk ik met veel plezier in mijn eigen praktijk met kinderen, jongeren en hun ouders. In 2018kwam de samenwerking met Psychoconsult Almere tot stand en zijn wij samen in het prettige pand aan de Randstad getrokken.

Mijn achtergrond in het onderwijs komt goed van pas, omdat ik goed snap waar jongeren tegenaan lopen. Ook ken ik de (on)mogelijkheden die scholen hebben om met jongeren mee te bewegen. In combinatie met mijn vaardigheden als therapeut ben ik goed in staat om jongeren (weer) op weg te helpen.

Mijn werk ik is heel belangrijk voor mij en gelukkig heb ik ook een heel fijn leven naast mijn werk. Ik ben getrouwd en ben moeder van twee zoons, die mij helpen om te begrijpen hoe het is om puber te zijn in deze tijd van uitdagingen. Daarnaast ben ik dol op lezen, hou ik van koken en bakken en ga graag de natuur in.

Mijn passie is om een eindje op te lopen met jonge mensen en hun ouders om samen met hen te zoeken naar datgene, dat hen weer in hun kracht zet, waardoor zij vol vertrouwen en gelukkig zelf weer verder kunnen.

Graag loop ik ook een stukje met jou mee!